Lauantaina jälleen oli vuorossa Hillan toko treenit Hyvinkäällä. Tälläkertaa treenasimme seuraamista+käännöksiä ja hyppyä, sekä lopuksi jokainen otti luoksetulon.

Jokainen sai treenata seuraamista + käännöksiä omatoimisesti sillä välin kun Tanja opetti yhdelle koirakolle kerrallaan hyppyä.
Seuraaminen ja käännökset menivät meillä hyvin. Niitä saatiinkiin treenata aika kauan kun jokaisella koirakolla meni jonkun verran aikaa hypyllä. Ja jotta se seuraaminen käännöksineen ei ihan olisi alkanut tökkimään, niin otin siinä välissä myös liikkeestä seisomisen treenailua, paikallamakuuta, liikkeestä maahan menoa ja sitten ihan vaan leikittiin aina välillä. Kaikki meni tosi hyvin! :)
Loppua kohden Hilla alkoi "hyytyä" eli siinä vaiheessa kun kaikki olivat käyneet hyppimässä ja Tanja tuli katsomaan jokaisen seuraamista, ei Hilla enää olisi malttanut seurata.. Mutta pentuhan se vielä on joten ihan ymmärrettävää! :)

Tosiaan kävimme seuraamis-treenien välissä myös hyppyä kokeilemassa. Viimeksi kun treenasimme hyppyä, se meni tosi hyvin! Hillahan hyppäsi ilman käsi apuja esteen yli kuin vanha konkari... Mutta siitä on tosi kauan aikaa, ja sen huomasi.
Aluksi kävelin muutamia kertoja Hillan kanssa esteen yli. Sitten kokeilimme hypyn opettamista namilautasella. Ja ihan kivastihan sekin alkoi sujua!

Loppuun sitten otimme luoksetulon. Me saatiin Hillan kanssa toimia esimerkki koirakkona, ja näyttää, että miten se liike menee kokeessa.. Mutta ei se ihan nappiin kuitenkaan mennyt, sillä itse annoin kaksois käskyjä ja Hilla lähti tulemaan luokseni jo siinä vaiheessa kun liikkeenohjaaja sanoi "käsky".... :D Muuten se meni tosi hyvin. Hilla pysyi istumassa ja tuli luokse innokkaasti. Mutta eiköhän siitä muut kurssilaiset silti saaneet käsityksen siitä miten liike suoritetaan kokeessa... ;D