Tänään siis mätsäreissä..

Aamulla lähdimme ajelemaan kohti Rajamäkeä, minä, äitini, siskoni & Bella. Paikalle saavuimme siinä 10 aikoihin ja heti menimmekin ilmoittautumaan. Numeroksi saimme 14. Menimme kehän laidalle ja pystytimme Bellalle kompostiaidasta häkin. Mätsäreissä oli vain 2 kehää, ja ensin aloitti pennut ja veteraanit, joten odottelimme.. Sitten alkoikin isot koirat, joissa me olimme. Kävimme vähän harjoittelemassa Bellan kanssa ennen kehää, ja neiti käyttäytyi kuin unelma! Ei hyppinyt, ei mitään. Kehään menimme ja pariksemme saimmekin sekarotuisen. Juoksimme yhdessä ympyrän, jolloin ongelmat alkoivat.. minun virheeni, luulisin, sillä menin juoksemaan Bellan kanssa liian lähelle edellä menevää koiraa, jolloin Bella olisi halunnut haistella sitä ja siitä johtuen hyppi, veti ja juoksi oudosti. Sitten yksittäis "arvostelu", jolloin Bella seisoi hienosti! Seisotin sitä vapaasti, taino "puoli-vapaasti" :D
Kun tuomari kyykistyi katsomaan Bellan hampaita, Bella innostui ja olisi halunnut kiivetä tuomarin syliin.. Etutassut kävivät jo sylissä.. ;) Sitten juostiinkin yksittäis ympyrä jolloin sama meno jatkui, eli hyppimistä siis! Onneksi sain Bellan taas haltuun ja puolet ympyrästä sitten mentiinkin jo nätisti. Sininen nauha sieltä jälleen tuli.
Odottelua.. Ja sinisten kehä aloitti. Sinisiä olikin 8 koirakkoa. Juostiin ympyrä, otin rauhallisesti ja en mennyt edellä olevaa lähelle, Bella ei hyppinyt ollenkaan! Sitten taas seisotettiin.. Bella seisoi kauniisti.. Tuomari alkoi tiputtaa porukkaa pois, ja ilmeisesti tykkäsi meistä, sillä me jäimme neljän kärkeen! Sitten tuomari sijoitti neljännen, sitten kolmannen ja huomasin meidän olevan kahden parhaan joukossa! Sitten juostiin ympyrä, jolloin Bella taas hyppäsi parikertaa. Sijoituimme sitten toisiksi!! :D
Palkinnoksi saimme sellaisen Royal Caninin astian, jossa on ikäänkuin kaksi kerrosta, ja siinä voi kuljettaa vaikkapa ruokaa.. ja sitten saimme ruusukkeen! :) Eli tuloksemme yksinkertaisuudessaan sinisten 2!

Katselimme vielä isojen koirien kehän loppuun ja lähdimme viemään kamoja autolle. Rajamäellä oli samalla Rajamäen kyläpäivät ja myyntikojuja oli aika paljon.. Päätimme käydä siellä vielä katsahtamassa. Otin Bellan mukaan, ja Bella saikin siinä hyvää totuttelua väkijoukon paljouteen.. :)

Tässä vielä kuva Bellasta ruusukkeen kera.. (kuva otettu meillä kotona)

1865074.jpg