Eilen pidimme tokoilussa taukoa, en siis tehnyt Bellan kanssa minkään näkösiä toko liikkeitä.
Tänään siis oli aika tokoilla vähäsen.. Otimme perusasentoja ,sillä niitähän tuolla treeneissäkin harjoiteltiin. Neuvoksi treeniohjaajalta sain ,että alan taas opettamaan oikeaa perusasenota käsiliikkeen avuin. Eli kädellä ohjaan Bellan paikoilleen. Ja juuri kun siitä käsiavusta ollaan päästy! :D
Bellalla oli tänään virtaa huimasti ja siksi tokoilukin sujui tosi upeasti! Lähes kaikki perusasennot olivat suoria, muutama hieman (siis oikeasti ihan vähän vain!) vinoja.. :)
Sitten otin vähän kontakti harjoituksia ja nekin menivät hyvin.

Kun tokoa oltiin vähän treenailtu, niin lähdimme lenkille. Ensin pidin Bellaa hihnassa ja sitten päästin tuonne pellolle vapaaksi ja käytiin siellä lenkki vapaana sitten. Bella sai oikein kunnolla juosta!

Lenkin jälkeen tultiin sitten kotiin, ja ihme kyllä ,Bellalla oli vieläkin energiaa vaikka kuinka! Se selvästi halusi vain tehdä jotakin, istui siis edessäni ja tuijotti.. Otin sitten vielä vähän perusasentoja ja istu-maahan-istu yms.

Mitäs muuta..? Tänään trimmasin Bellan ,sillä ensiviikonloppuna Riihimäen mätsärit ja Golden Ringin näyttelyt..

Ja voisin tähän loppuun vielä kertoa vähän miten siellä eläinsuojelukeskus Onnentassussa on mennyt! :)
Eilen siivoiltiin kissojen paikkoja, leikkailtiin vanhoja vaatteita räteiksi.. Touhuiltiin sellasta kaikkea.
Tänään ruokittiin kissoja, siivoiltiin kissojen paikat, oltiin kissojen kanssa.. Saatiin myös seurata kissojen madotusta! (vaikka se nyt onkin mulle jo aika tuttua, kun sattumoisin itse usein olen kissoja madotellut.. :D )