Tänään olimme tapaamassa Hillan sisaruksia pentutreffien merkeissä Tiinalla! 
Koirat saivat leikkiä, omistajat jutella ja sen lisäksi teimme joitain harjoituksia. :)

Me tapamme mukaan saavuimme Tiinalle hyvissäajoin ensimmäisinä. Kauaa ei kuitenkaan tarvinnut odotella kun jo kaikki olivat saapuneet paikalle. Treffeille pääsivät tulemaan melkein kaikki Hillan sisarukset yhtä lukuun ottamatta. Oli hauska huomata, että kaikki sisarukset olivat kovin saman näköisiä.

Kun kaikki olivat saapuneet päästimme koirat vapaiksi, jotta ne saivat leikkiä. Hillaa ei jännittänyt juuri ollenkaan, mitä ihmettelen kovasti!! Edistystä on siis tapahtunut, mikä on vaan tosi hyvä juttu!!
Kamalasti Hilla ei silti muiden kanssa leikkinyt, vaan tutkiskeli paikkoja ja seuraili muiden touhuja vierestä. Loppua kohden Hillakin innostui vähän enemmän leikkimään, muttei läheskään yhtä innolla kuin vaikka Bellan kanssa olisi leikkinyt..

Koirien vähän riehuttua otimme ne kiinni ja teimme vähän seisomis ja luoksetulo harjoituksia. Hilla osasi hienosti, sillä seisomistahan me ollaan treenailtu melko paljon..

Sitten siirryimmekin sisälle kahvittelemaan. Koirat olivat vapaana ja saivat touhuta omiaan kukin siellä missä halusi, sisällä tai ulkona.. Hillaa en paljoa nähnyt koko aikana, ilmeisesti neiti päätti riehua pihalla. Kahvittelu oli mukavaa, kun sai samalla taas vaihtaa kuulumisia muiden omistajien kanssa, ja Tiina oli taas loihtinut ihania herkkuja!

Kahvittelun jälkeen siirryimme jälleen pikku hiljaa pihalle. Vuorossa oli vähän riistaan tutustumista. Tiinalla oli kassillinen siipiä, joilla saimme sitten treenailla. Hillaa ei kauaa tarvinnut houkutella, kun se jo juoksi ympäri pihaa siipi suussaan. Pennut leikkivät siivillä ja Hillakin innostui leikkimään takaa-ajo leikkiä siskonsa kanssa. Hillalla siis oli siipi suussa ja sisko yritti saada siiven Hillalta.. Lopulta siinä kyllä onnistuikin ja sitten puolusti siipeä kuin suurinta aarrenttaan! :)

Pennut saivat jälleen leikkiä, ja sitten aloimme ottamaan seisotus kuvia kakaroista. Tiina seisotti ja minä kuvasin kamerallani.. Osa seisotettiin maassa, osa pöydällä. Hilla ei suostunut seisomaan pöydällä ollenkaan, joten kokeilimme sitten seisottaa maassa. Hillaa ei sillä hetkellä kuitenkaan jaksanut mikään seisominen kiinnostaa piirunkaan vertaa.. Yritimme sitten niin, että minä olisin seisottanut ja Tiina otti kuvaa. Sekään ei Hillalle kelvannut, vaan neiti vänkäsi ja vänkäsi vastaan, liikutteli jalkojaan jne.. Mutta kyllä sieltä taisi yksi-ehkä kaksi onnistunutta otosta tulla.. Ja mekun ollaan niin paljon seisomista treenailtu ja Hilla ihan oikeasti osaa jo seistä paikoillaan suht nätisti, mutta sitten kun oikeasti pitäisi seistä, niin ei onnistu sitten millään! :D

Kuvailujen jälkeen pennut saivat taas leikkiä ja sitten porukat alkoivatkin lähteä kotejaan päin. Kokeilin vielä seisottaa Hillaa ja se sujuikin jo vähän paremmin! Eli lieneekö tuo aiempi seisotus-hepuli johtunut siitä pöydästä vai mistä?

Oli kyllä mukava päivä ja aikaakin meni mukavasti neljä tuntia. Oli tosi kiva nähdä Hillan sisaruksia ja niiden omistajia. Vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia jne.. Oli ihana huomata, että kaikki olivat kunnossa ja voivat hyvin.
Kotona meillä olikin jälleen rauhallinen pentu, Hilla meinaan nukkui koko loppu illan..