Tänään jälleen kävimme kehässä pyörähtämässä. Taisi ollaa myös viimeinen ulkonäyttely tänävuonna meidän osalta.
Tälläkertaa olimme näyttelyissä kahdestaan äitini kanssa ja tietysti siis Bellakin oli mukana..  :D
Saavuimme näyttelypaikalle juuri kun kultaisen kehät olivat alkaneet. Kehänlaidalla olikin tungosta, ja piti hetken etsiä vapaata paikkaa häkillemme. Lopulta kuitenkin saatiin häkki kasaan ja Bella sinne odottelemaan....
Tuomarina toimi Helina Jürgens-Simberg, Virosta.
Tänään olimme jälleen nuortenluokassa, tälläkertaa nuorianarttuja oli 8 (oikeasti 9, mutta yksi poissa). Kehään kun menimme, niin Bella veti ensin ihan hulluna! Sain neidin silti ruotuun lihapullien avulla, ja kun juoksimme niin ne lihapullat olikin niin kivoja ,että Bella näppäränä neitinä juoksi "kunnon etuliikkeiden kera", eli nosteli taas niitä etutassuja kuin hevonen..
Olimmekin viimeisiä ja hetken odoteltuamme pääsimme jo laatuarvosteluun. Bella seisoi nätisti, juoksi nätisti ja tälläkertaa oikein hienoin liikkein! En nimittäin näyttänyt juostessa lihapullia..
Tälläkin kertaa mukaamme saimme EH'n ja emme sitten sijoittuneet enää..
Tuomarin mukaan Bella on isokokoinen ja pää on liian voimakas..?? Koskaan ennen ei ole päätä "haukuttu" ,aina sitä on kyllä kehuttu! Mutta jokaisella tuomarilla on oma mielipiteensä ja ainahan ei voi voittaa ;) ..vaikka jo vähän ERIä toivoinkin.... :) Arvostelu oli silti hyvä!!
Katselimme sitten narttujen kehät loppuun ja vielä rotunsaparhaan valinnan.
Tälläkertaa ostinkin sitten oikean dummyn ja nyt täytyisi alkaa sillä harjoitella..
Näyttelyissä oli myös toinen Vofcit's kasvatti "Roope" (V, Love Affair) joka sai myös EH'n. Näimme myös paljon muitakin tuttuja.. :)

1921837.jpg
(yllä) Laatuarvostelussa.. 

Ilmoittauduin eilen BH kurssille ja tänään sainkin tietää ,että pääsimme sinne! Tokoa meillä on käytävänä enää kaksi kertaa ja sitten jo alkaakin BH-kurssi! Eli paljon harjoittelua onkin tiedossa.. mikä on tietysti vain hyvä!! =)
Lisää voit lukea BH:sta täältä tai täältä

Otimme vielä näyttelyn jälkeen parkkialuleella muutamia seisotuskuvia Bellasta. (kuvia ei otettu kehässä)

1921841.jpg

1921848.jpg

Loppuun vielä arvostelu:
Erittäin hyvä tyyppi. Kookas. Hyvä luusto. Liian voimakas pää. Riittävä kaulan pituus. Hyvä ylälinja. Riittävät kulmaukset. Rintakehä saisi olla syvempi. Tarvitsee vielä aikaa.
~Helinä Jürgens-Simberg, Viro