Tänään vuorossa oli ilta-tokot. =) Pimeää oli, mutta pihavalot pelastivat. Otettiin muutama suora pätkä seuraamista ja sitten otimme seuraamista siten, että menimme ympyrää, Bella oli ympyrän "sisäpuolella". Hyvin meni! Katsekontakti pysyi kokoajan. Otimme liikkeestä maahan menoja, ensin Bella ei mennyt maahan vaan jäi seisomaan (??) ..johtunee siitä, että eilen muutaman kerran hätäilin, ja heitin Bellalle palkat ennenkö se ehti maahan asti.. Tuhma minä! Sitten otettiin maahan menoa niin, että vähän hidastin käskyn kohdalla ja sanoin käskyn kovaa ja oikein tomerasti, Bella meni maahan, naksaus ja palkka. Tämän jälkeen B meni maahan aina käskyn saatuuan. Hassu&hieno tyttö. ;) Otettiin käskyjä istu-maahan-seiso ne menivät hienosti! Näyttää siltä, että seisominen on alkanut juurtua Bellan pääkoppaan. (hyvä niin!)
Sitten muutamia perusasentoja, jotka olivat hyviä.
Aloin nyt vähän opettamaan liikkeestä seisomista. Aloitin nyt ihan vaan niin, että Bella oli sivullani istumassa ja katsoi minuun. (ei perusasennossa käskynalla, vaan "vapaasti" sivullani istumassa) Sanoin 'SEISO'. Bella näyttää ihan tältä: "??????????????:D???" Lasken kymmeneen.. mitään ei tapahdu... Sanoin 'SEISO' ja B seisoi! Naksaus heti kun peppu nousee maasta ilmaan ja nami. Kehuja. Toistettiin liike ja se meni täsmälleen samalla tavalla.. Toistettiin ja se meni taas samalla tavalla. :) Eli jatketaan harjoittelua seisomisen osalta.. alku on kuitenkin lupaavaa!
Ajatus tässä liikkeestä seisomisessa on se, että ensin opetan Bellan seisomaan kun se on sivullani. Siitä edetään niin, että vähän liikutaan pysähdyn, 'SEISO', (jos onnistuu) naksaus ja palkka ja kehuja... Kun edellinen jo onnistuu voin vähän alkaa liikkua jo eteenpäin jne--jne.. Ja sitten alan opettamaan niin, että vauhti hidastuu ja 'SEISO'. Ja tavoite saada kokonaan se pysähtyminen pois. (tietenkin) Jotain tällästä.

RSKK'lle tulee Virve Sormunen kouluttamaan 2.2. tokossa. Ilmoittauduin mukaan Bellan kanssa. Nyt, kun juoksutkin ovat loppuneet.. :)

Lumetkin muuten ovat jo sulaneet, enää sellaisia kasoja siellä täällä.. Tiet jäässä.. Eli kurakeleihin ollaan palaamassa. Jollei taas tule pakkaset.. (tulisipa pakkaset..tulisipa pakkaset..)

Tulipas taas oikein saarnattua. :'D