Voisin nyt kertoa viikonkuulumisiamme..
tällä viikolla ei olla kovinkaan paljoa tokoiltu, syynä koulukiireet, sillä kokeita näin jakson vaihtuessa riittää.. Ja ehkäpä pieni "tauko" tekee myös ihan hyvää.
Tälläviikolla on parikertaa käynyt mummullani Mikko&Jonna sekä koirat, näin ollen Bella on päässyt leikkimään. :)
Keskiviikkona kävimme mustissa ja mirrissä ostamassa Bellalle autoon turva-valjaat, Bella oli siis pitkästäaikaa kaupassa :D

Eilen olimme Bellan kanssa vantaalla kyläilemässä tädilläni & serukullani. :) Äitini, siskoni, minä ja Bella lähdimme siis Vantaalle heti koulusta päästyäni. Nyt tulikin siis uusia valjaita testattua pidemmällä matkalla! Hyvät ne valjaat on, ja Bellakin on rauhallisempi ja jotenkin luottavaisempi, ei läähätäkkään niin hermostuneesti. :)
Reissu meni hyvin, Bella osasi käyttäytyä alku hössötys/hämmästyksen jälkeen oikein hyvin! Kävimme myös lenkillä ja hyvin sekin meni.
Kylässä ollessamme Bella ei oikein uskaltanut kunnolla nukkua, vaan piti tarkkailla kaikkialle, siitä syystä kotiin tullessame Bella olikin hyvin väsynyt..

Tänään ei olla mitään kummempaa touhuttu. Kävimme Tuuloksessa ostoksilla ja siellä mm. mustissa ja mirrissä, josta mukaan tarttui kultainennoutaja muki, suuri sateenvarjo näyttelyitä varten, kultsu tarra autoon, ruokaa hamsterille ja hiirille yms.
Muuten päivä on kulunut lepäillessä ja leipoessa.. Bella tietysti pää poliisina etsimässä lattialle tippuneita aineksia..