Tänään treenasin molempien koirien kanssa. Aloitin Bellan kanssa. Otimme paljon seuraamista ja käännöksiä erilaisilla palkkaus ajoituksilla. Ensin L - muotoinen seuraaminen ja heti siihen perään toinen L - seuraaminen. Vasta niiden jälkeen palkka. Sitten otin yhden L - muotoisen seuraamisen jossa palkkasin muutaman kerran itse seuraamisenkin aikana. Sen jälkeen otin yhden 3-4 askeleen seuraamisen ja palkkasin, kyllä oli koira ihmeissään! Ja loppuun sitten oikein kunnon seuraamis kuvion jossa paljon käännöksiä (eteen, käännös oikealle, käännös vasemmalle, käännös vasemmalle ja käännös vasemmalle) käännösten välissä seuraamista n. 5~7m pätkiä. Palkkasin vasta seuraamisen loputtua, ja hienosti Bella jaksoi!! Oli jännä ottaa välillä tälläinen tehotreeni yhden liikkeen kanssa ja laittaa koira oikein koetukselle, mutta tulipahan huomattua, että hyvinhän Bella jo tuollaista jaksaa tehdä. :) Hyvä hyvä!

Teho seuraamisten jälkeen otin muutaman liikkeestä seisomisen erilaisilla matkoilla ja palkkausten ajoituksilla. Bella jäi joka kerta seisomaan heti!! Jes! Ensin otin seisomisen niin, että seiso käskyn jälkeen kävelin n. 20m eli huomattavasti normaalia pidemmän matkan pois Bellasta.
Seuraavaksi kävelin muutaman askeleen ja heitin namin Bellalle niin, että se sai siitä kopin :D

Ja loppuun vielä tein heiman erikoisen liikkeestä seuraamis - maahanmeno - luoksetulo - seisomis liikkeen. Eli ensin seuraamista, siitä sitten otin liikkeestä maahan menon (Bella meni maahan upeasti!!), maasta kutsuin Bellan luokseni luoksetulo tyyliin (Bella tuli hienosti) siitä siirryin Bellan sivulle ja jatkoimme matkaa seuraamisella, siitä sitten vielä otin liikkeestä seisomisen (Bella pysähty heti) Tämä treeni oli hauskaa ja erilaista vaihtelua!

Eli tänään oli Bellan kanssa hieman erilaiset treenit, oli tosi kiva treenata vähän erilaisia juttuja eri tekniikoilla. Koirallakin näytti olevan hauskaa! :)

Sitten oli vuorossa Hillan treenit. Teimme sekaisin perusasentoja, seuraamista, istumista, maahan menoja (niin liikkeestä kuin normaali) ja paikalla oloa. Kaikki meni tosi hyvin! Mistään ei mitään sen erikoisempaa kerrottavaa oikein ole. Paitsi, että paikalla olossa ollaan edistytty huimasti! Pysytyn jo kävellä Hillasta 3~4 askeleen päähän! :D Hienoa.. :)