Tänään ollaan jälleen tokoiltu.. Vähän Bella oli "epävireessä", sillä hajut olisivat enemmän kiinnostaneet, kuin itse tokoilu.. No sain sitten Bellan jo kiinnostumaan ja sitten lähti sujumaan..

Jälleen otettiin kaikkea perusjuttua, eli tuttuja juttuja kerrattiin. :) Seuraaminen, hienoa, otin erilaisilla vauhdeilla ja käännöksillä. Perusasentoja, hienoja olivat, muutama asento oli hieman huonompi ,mutta pääasiassa asennot olivat silti hyviä. Paikalla oloa, jossa "haukkasin liian suurenpalan" kun yritin heti makuulleen 30sek, juuri kun ajattelin lähteä kävelemään Bellaa kohti, niin neitipä keksi taas jonkun hajun ja juoksi sitä haistelemaan?? Otin myös jälleen estehyppyä, joka on siis vieläkin opettelu vaiheessa.

Myöhemmin iltapäivällä lähdin siskoni ja Bellan kanssa tuohon läheiseen metsään "etsintä" harjoituksiin. Homma toimii siis niin, että toinen pitää Bellaa kiinni (tässä tapauksessa siskoni) ja toinen juoksee metsään ja piiloutuu sinne (tälläkertaa minä) Sitten Bella päästetään vapaaksi ja se saa juosta ja etsiä piiloutuneen henkilön. Bella tykkää kyllä touhusta hirmuisesti, siinä yhdistyy monta suosikkia: saa juosta kovaa ja vapaasti, etsiä ihmisiä ja tervehtiä niitä sitte, hurjasti kehuja ja jälleen sitä juoksua!
Bella osaa homman hyvin, vaikka ei kauheasti nenäänsä käytä vaan enemmänkin katsoo ja kuuntelee. Ensin juoksin vähän lyhyemmän matkan ja menin suht helppoon piiloon. Bella löysi hetkessä. Sitten hieman pidemmän matkan ja vaikeamman piilon.. Lopuksi tarkoitukseni oli juosta vielä suht pitkä matka ja vaikea piilo, mutta Bellalla oli ollut niin paljon intoa ja voimaa, että siskoni hetken muuhun keskityttyään ei ollut pystynytkään pitämään Bellaa, ja neiti lähtikin jo perääni. Onneksi vahingoilta vältyttiin vaikka hihna kulkikin juoksevaisen Bellan perässä.. Onneksi Bella tajusi hihnan olevan perässä ja ei sentään ihan täysiä vetänyt! ;)

Bellan korvat alkavat muuten jo olla parempaan päin.. Ja tänään trimmasin vielä Bellan hännän, huomenna kohti mätsäreitä!! :)