Oltiin näyttelyissä Mäntsälässä. Tuomari oli Matti Luoso.
Tälläkertaa Bella käyttäytyi nätisti, ei murinaa, ei hampaiden näyttelyä tai irvistelyä muille koirille! Täytyy tosissaan koputtaa puuta ja toivoa, että tuo "ihme käytös" oli vain jotain ohimenevää kausittaista hölmöilyä.. Bella näytti itsekkin nauttivan tapahtumasta enemmän nyt, kun ei tarvinnut vihotella muille koirille. Hyvä niin!

Tähän näyttelyyn oli osallistunut melko vähän, n. 30 kultsua, huomattavasti vähemmän kuin normaalisti. Osallistuimme nuorten luokkaan, jossa oli vain kaksi kultsua. Bella seisoi kauniisti ja juoksi nätisti myös, ei edes nostellus niitä tassujaan, sillä hevosmaisella tavalla.. Käteen minulle työnnettiin H (eli hyvä) Ensin vähän hämmästyin, sillä näytti siltä, että tuomari olisi tykännyt Bellasta, luulin niin.. Kun luin arvostelun, niin selvisi, että niinhän se tykkäsikin! Kuten arvostelussa lukee, etuosa pudottaa palkintosijaa..

Arvostelu:
Erittäinhyvän tyyppinen ja seistessä(?) hyvin näyttävä nuori narttu.Kuono-osa voisi olla hieman täyteläisempi. Hyvä purenta. Tummat silmät. Hyvä kaula. Sopiva luusto. Käpälät(?) saisivat olla tiiviimmät. Seisoo käpälät ulospäin, johtuen vielä kehittymättömästä eturinnasta. Hyvä runko ja sopiva polvikulmaus. Liikkuu hyvällä askeleella, mutta edestä vielä kovin löysästi. Hyvä luonne. Etuosa pudottaa palkintosijaa."
- H, Matti Luoso

Arvosteluun olen tyytyväinen, siinä on paljon hyvää! :) Bellan käytökseen olen enemmän kuin tyytyväinen, joten mikäs tässä, ihan hyvä mieli jäi, vaikka odotinkin vähän parempaa menestymistä. Päivän lopulla Bella sai vähän leikkiä, tosin, hihnasta käsin, Daisy kultaisen kanssa, ja Sissiäkin haisteli.. Sitten, reissun kohokohta BELLALLE  . Kaksi pikkulasta, tyttö ja poika, tulivat kysymään, että saavatko silittää Bellaa. Annoin luvan, ja voi että mikä riemu se Bellalle oli! Bella kun niin raaakaaastaaa lapsia!! Se istui rapsuteltavana, nuolaisi niiden naamoja.. Se jopa kävi makaamaan ja laittoi päänsä tytön syliin ja tassut kohti kattoa. Ihmettelen, että miten meidän yleensä niin hössöttävä Bella osasi nyt käyttäytyä niin rauhallisesti, vaikka joku tuli rapsuttelemaan. Kai se ymmärsi, että nyt on kyse pienemmistä ihmisistä, täytyy ottaa rauhallisesti.. Lapsillakin näytti olevan hauskaa. Hauska se oli katsella molemmin puolista iloa. :)

Näyttelyissä oli myös muitas Vofcit's kasvatteja. Vofcit's Love Affair "Roope" saadeen EH ja sijoittui kolmanneksi. EH 2 Vofcit's Nonstop "Luka" ja H Vofcit's No Way "Leevi". EH 2 Vofcit's Ringleader "Rosso" ja ERI 2 PN3 Vofcit's Made In Heaven "Stella". Onnittelut kaikille! Ja erityis onnittelut vielä Sari ja "Lysti" (Greenhill's Zenith) ERI1 PN1 SERT ROP!!

Nyt illalla käytiin Bellan kanssa lenkillä pellolla.. Kyllä oli taas tytöllä ihmeteltävää: Ihan uusi juttu löytyi, sitä piti jahdata, kaivaa ja siihen piti tehdä kuplia, nimittäin vettä soliseva puro! Kyllä Bella ihmetteli ja juoksi edestakaisin ojanvartta.. Sitten neitonen alkoi kaivaa, ei enää naurattanut yhtään kun B juoksee luokseni mullasta mustana.. Ja eilen vasta sen pesin. Hetken päästä jouduinkin todistamaan ällöttävää hetkeä. -Bella hyökkäsi ja nappasi hiiren, heitti sen veteen, hukutti sitä, otti suuhunsa, heitteli, löi tassuilla.. Keksi uuden tavan tappaa hiiriä, hukuttamalla! Nooo, tapansa kullakin. Kyllä siinä oli taas lenkki täynnä jännitystä.