Jälleen kirjoittelen toko kuulumisiamme.
Tänään siis treenailua takana.
Otettiin perusasentoja, hienoja olivat! Ehkä vähän edistivät muutamat.. Mutta suoria ainakin olivat. Voisi nyt sanoa, että kivi vierähtää sydämeltä kun tämä perusasento on vihdoin kunnossa.. Ehkä me ei ihan toivottomia ollakkaan?? 
Otettiin myös vähän seuraamista. Hyvin meni! Huomena tavoitteena tehotreenata oikein kunnolla näitä liikkeitä. Etenkin seuraamista.. =)
"Uutena" juttuna pitkästä aikaa otettiin noutamista! Taino noutokapulaan totuttelua.. Meidän Bella NOUTAJA kun siitä kapulasta ei yhtään välitä!  Jouduin tosissani yrittämään, ennenkö neitiä tippaakaan kiinnosti koko kapula.. Suuhun ei todellakaan suostunut ottamaan.. Ehkäpä voisin tähän sanoa, että hiljaa hyvä tulee........ Vaikka kyllähän se sukkia ja kaikenmailman tavaroita muuten kantaa, mutta noutokapulsta näkee varmaan painajaisia! :D:D Harkinnassa olisi nyt myös ostaa dummy ja ruveta myös niitä taippareita treenaamaan, ja tavoitteena viimeistään vuonna 2010 sitten niihin osallistua.
Tavoitteista voisin muutenkin muutaman sanan.. eli nyt ensin tokon alo kuntoon! Tavoitteena TK1. Sitten ensikesänä voitaisiin siis sitä TK1 metsästää.. Ja sitten aloitamm agilityn josta tulisi ehkä se päälaji? Ja tässä samalla noita taipparijuttuja.. En halua liikaa uusia juttuja, vaan mieluummin edetään pikkuhiljaa.. Ensikesä siis menisi tokoilessa ja agilitaamassa, näyttelyissä ja ehkä  taippareissa.. Taipparit viimeistään siis 2010 :D ;)

Tänään Bella myös löysi jälleen sen variksen raadon! Hyi että.... Kieriskeli sen päällä.. :/ :D