"Ponnistus".. Nikke hyppää ja kopsauttaa tassuillaan Bellan päätä! "Karkuuuun!" Ja Bella jää katsomaan täysiä viilettävän Niken perään, häntä heiluen, tietenkin.
Näin meillä -kyllä pikkukissan elämä on ihanaa..

Bella&Nikke, Nikke&Bella. Ne nukkuu vierekkäin, ne leikkii. Ovat parhaat kaverukset, mutta myös suurimmat viholliset! Nikkeä jos rapsuttaa, Bella tulee mustasukkaisena siihen viereen, "mäkin oon tässä" "huomaa MINUT" ja Bella varastaa Nikeltä leluja ja Nikke leikkii Bellan leluilla ja Bellan hännällä..

Tätä kirjoitaessani kävin napsimassa kuvan:
2132127.jpg

2132132.jpg

Itse olen kipeänä ja siitä syystä kotona. Ja eiliset lonkka&kyynär kuvaukset jäivät sitten meiltä pois, kun lauantaina on ne näyttelyt, niin kuvauksissa annettava rauhoite olisi ollut dopingiä.. Mutta ei se mitään, ensikeväänä uudestaan kuvauksiin.

Tässä muutama kuva

2132134.jpg 2132138.jpg

 

 

Ilokseni muuten huomasin, että me ollaan koirakotisivuilla joulukuun paras blogi äänestyksessä! Heh.. Eikun äänestämään.. > http://koirakotisivut.palstani.com/kuukauden-parhaat-sivustot-muut-kilpailut-f1/joulukuun-paras-blogi-t242.htm

Tänään on muuten satanut lunta ja eilenkin vähän! Josko saataisiin pitkästäaikaa taas valkoinen joulu?
Ja joulusta puheenollen, eilen (vaikka kipeenä olenkin) käytiin äitin kanssa kaupoilla, mukaan tarttui Bellalle ensimmäinen joululahja. Ja tässä muutama kuva tämänaamuiselta kalenteri-hetkeltä..

2132145.jpg
2132150.jpg