Tänään oltiin taas Hyvinkään koirakylpylässä uimassa. Mutta ennenkö kerron siitä , niin kerron vähän tokosta. Eli ennen kylpylään lähtöä päätin vähän tokoilla Bellan kanssa. Otettiin kolme paikallamakuuta , tälläkertaa sisällä. Maanantaisissa treeneissä ohjaaja Virve Sormunen sanoi, että kun harjoitellaan paikallaoloa, tulee se ottaa aina mahdollisimman pitkällä ajalla, jotta koira oppii rentoutumaan ja rauhoittumaan liikkeen aikana. Ja oikeastaan, tämähän on loogista, sillä jos ravaan Bellan luona 10sek välein, niin tottakai B on kokoajan valppaana. (tietenkään tämä ei koske liikkeen harjoittelu vaihetta ! ) Eli, matkaa oli 1-2m ja tänään ensimmäisen kerran aikaa se 2min! Hienosti Bella pysyi paikallaan ja rentoutui, sillä pääkin painui maahan asti.. :) Otettiin siis kolme paikallamakuuta ja jokaisessa aikaa vähintään se 2min ja vähän päälle.. Hyvähyvähyvä!!

Sitten.. Uinti vuoromme alkoi 17.30 ja päättyi 18.30. Tänään mukana oltiin me, Jenni ja "Halla", Satu ja "Luka", Lenna "Leevi" ja "Silva", Tiina "Stella" "Nonna" ja pikkuneiti "Alli". Bella ui tänään paremmin, kuin viimekerralla, joskin silti vastahakoisesti. Edistystä oli silti tapahtunut, niin uinti taidoissa kuin suhtautumisessa vettä kohtaan. Hyvä juttu. Bellan käytös silti harmittaa, pojille se ärhenteli oikein todenteolla, tytöillekin vilautti hampaita, murisi.. Yksi pojista sai jopa hampaasta.. :( ??? Mitähän tämäkin nyt on olevinaan..???!!! 


Bella vedessä, Alli punaisella matolla (c) Jenna Komulainen


Bellakala (c) Jenna Komulainen

 

Uinnin jälkeen käytiin Jennin ja Hallan kanssa vähän treenaamassa tokoa uimalan vieressä, B oli väsy mutta vähän otettiin seuraamista , lopulta kontakti pysyi ja neiti oli innokkaana tokoilijana mukana. Myös Halla meni nätisti :)

Kotiin kun päästiin niin B oli ihan rätti väsynyt.. Näky oli seuraava: