Jälleen yksi mätsäri takana. :) Tänään siis olimme Riihimäellä mätsäreissä ja ihan hieno päivä oli..
Mummuni vei minut, Bellan ja siskoni Riihimäelle ja siitä suuntasimme heti mätsäreihin. Menimme ilmoittautumaan ja saatiin hetki jonottaa. Numeroksemme saimme 126 ja olimme siis isoissa koirissa.
Hetken odottelimme ja sitten kehät alkoivatkin. Kun pääsimme kehään, pariksemme saimme espanjan vesikoiran. Täytyy myöntää ,että vähän jännitti Bellan hyppiminen! Ensin seisotettiin koiria ,sitten juostiin kierros yhdessä. Otin sen niin rauhallisesti kun pystyin ja nami oli Bellan saatavilla kokoajan. Selvisimme ilman hyppyjä! Sitten seisotettiin.. Juostiin yksin.. Seisotettiin lisää.. ja saatiin sininen nauha. Niin eikä niitä hyppy-pomppu-loikka-riehumisia ollut YHTÄÄN.. :) (jippii!)
Sinistenkehässä olikin aika paljon koiria, 18! Seisotettiin... juostiin.. ja meidät valittiin jatkoon.
Jatkoon pääsi siis 7 koiraa ja sitten taas saatiin seistä.. Tuomari kätteli yhden ulos ja tahtoi nähdä kolmen koirakon liikkeet, meidät mukaan lukien. Eli saatiin jälleen juosta.
Sitten huomasinkin meidän olevan neljän parhaan joukossa!
Seisotin Bellaa tovin, ja sitten me oltiinkin sinisten neljännet! (sin4.) Palkinnoksi saatiin 4kg eukanuba ruokasäkki. Ja tietysti onnistunut mätsäri kokemus ILMAN hyppyjä! Olen kyllä oikeasti todella onnellinen Bellan käytöksestä :)
Näimme myös tuttuja, ja Bella sai haistella monia koria -sekä ihmisiä :D

Nyt lähdenkin pesemään Bellan ja huomenna suuntaamme kultsujen erkkari näyttelyyn! Jännää.. :)