Ollaan taas eilen tokoiltu ja tänäänkin vähän tokoiltiin..

Eilen: perusasentoja, hyvin meni. :) Kädellä yhä ohjasin asennot ja ne olivatkin hienoja.
Eilen mummulleni (tuohon naapuriin) tuli jälleen vieraita, Mikko ,Jonna ja Suvi sekä sekarotuiset Rocky ja Neelan pentu Mimmi. Bella pääsi jälleen leikkimään. Kesken leikin Bella katosi. Ihmettelin, että minne ja kun hetken tähyilin, niin huomasin Bellan vähän matkan päässä pyörimässä maassa.. Menin lähemmäs ja löytö oli ällöttävä, Bella oli löytänyt variksen raadon, ja kieriskeli sen päällä! Raato oli jo melko vanha sillä siinä oli mm. matoja.. Oli kyllä ihan hirveän näköinen..!! hyi.. Ja mysteeriksihän jää, että miten se varis oli siihen pihanläheisyyteen joutunut?
Tarkka on hajuaisti Bellalla.. :D
Ja eilisestä TET päivästä.. siivoilua, kissojen kanssa oleilua, kanien hoitoa.. Mukavaa olla tuolla Onnentassussa tetissä :)

Tänään: vähän ollaan tokoiltu ja näyttely treenattu tänään. Perusasentoa ja seuraamista.. Hyvin meni. :) Otin muutaman perusasennon niin, etten sitten käsillä auttanut ja omaan silmään asennot näyttivät hienoilta. Pikkumatka otettiin myös seuraamista, se oli hienoa. Vähän myös otettiin kontakti harjoituksia, ja hyvin meni! ;) Bellalla ihmeellisesti nykyään tuota intoa treenailuun riittää ja se kokoajan odottaa häntä heiluen, ikään kuin sanoen , että "mitäs seuraavaksi tehtäisiin??" :)
Kaverini Milka oli myös meillä käymässä ja näyttely treenattiin vähän.
Otin ensin juoksua edestakaisin, vähän Bellalla nousi etutassut ylös hyppyjä varten  ,mutta kun kielsin ,niin ei siitä kunnon hyppimisiä aikaan saatu. (..huh..) Otettiin myös niin, että Milka sitten tutki Bellan, ihan vaan harjoituksen vuoksi. Hyvin meni nämäkin! :)
Tetissä olikin tänään sitten viimeinen päivä.. siivoilua oikein kunnolla, kissojen siivoilua ja hoitelemista.. kanejen hoitamista jne.. Suloisia ja ihania eläimiä tuolla onnentassussa asustaa! Välillä ihmetyttää ihmiset, miksi ottaa eläin ja hylätä.. ? Mutta onneksi eläimet löytävät uusia koteja ja saavat (ainakin toivon niin!) hyvän uuden kodin. :) Maanantaina jatkuu sitten taas koulu, ja vähän harmittaa, sillä mielelläni olisin onnentassussa vielä viihtynyt, viikon jos toisenkin.. ;)

Huomenna sitten mätsärit! Saa nyt nähdä miten meidän käy.. Voittoa ei lähdetä tavoittelemaan, vaan huomenna ihan oikeasti harjoitellaan, josko se hyppiminen saataisiin edes jotenkin kuriin ennen niitä erkkareita ,jotka onkin jo sunnuntaina! Huomenna tarkoituksena siis on ,etten ota Bellalle edes omaa häkkiä mukaan vaan saa/joutuu olemaan siellä keskellä hälinää.. :)