Tänään olikin vuorossa Bellalla näyttelyt Hämeenlinnassa. Tuomarina oli Anne Livo Buvik, Norjasta. Kultaisia oli ilmoitettu näyttelyyn vain 37, joista narttuja 19. Olimme muuten ensimmäistä kertaa AVOimessa luokassa ja siellä narttuja meidän lisäksemme vain 2!

Näyttelypaikalla Bella käyttäytyi suhteellisen siivosti. Alussa piti taas vähän murista ja isotella muille häkistä käsin, mutta onneksi B lopetti inhottavan käytöksensä aika nopeasti. Tuomarin arvostelua katsellessani mietin, että H sieltä meille taitaa napsahtaa. Ja niinhän siinä sitten kävikin.

Juuri ennen meidän kehää alkoi sataa vettä. Onneksi Bella ei siitä häiriintynyt, vaan jaksoi esiintyä ihan kauniisti ja rauhallisesti. En osaa sanoa, että miksi saimme H'n sillä arvostelu on ruotsiksi(?) ja kielipääni ei ihan siihen riitä.. :D Jotain kohtia osasin kuitenkin suomentaa: "Hyvä tyyppi, hyvä pää ------------paljonpaljon tekstiä---- erinomainen temperamentti ---" (Ja jotain niistä etutassuista taas taisi siinä olla?)
Että sellasta.. Hyvä minä! ;) Tässä arvostelu nyt kuitenkin ihan oikeassa muodossaan, jokainen suomentakoot itse, ainakin siihen asto kunnes saan tälle kunnollisen suomennoksen, mun suomentamisella ei pitkälle pötkitä.. ;D Ja jos oikeita ruotsin taitajia blogimme lukijoista löytyy, niin toki saa tännekkin suomentaa! Tack..

"god type, bra huvud som ha en aning ädlare skalle o djupare nosparti, bra hals, frams juten skulder, ngt steel överarå, ngt för grund i bröstkorget tillräckligt vinklad bak. utmärkt benstomme, står och gär med utåtdrivna framtassar blir nyt överbygged i rorelsen. i bra pöls för årstiden, utmärkt twmpa temperament"
-Anne Livo Buvik, H

JA TÄYTYY VIELÄ PALATA MENNEESEEN..
Sillä olen todella ylpeä Bellasta! Se on nimittäin oppinut uimaan! Ollaan käyty nyt muutamana iltana järvellä uimassa ja Bella menee jo uimaan ihan itse omasta tahdostaan!! Ei voi kun ihmetellä ton ajatuksen kulkua. Viime kesänä sai suurinpiirtein kantaa ton veteen, ja sittenki se ui  sen puolimetriä ja äkkiä takas rantaan. Nyt uidaan jo kuin vanha tekijä! Onhan niistä talven kylpyläreissuista jotain hyötyä ollut!