Lauantaina oltiin jälleen toikoilemassa Hillan kanssa. Tällä kertaa treenasimme hyppyä sekä meille ihan uutta juttua, RUUTUA!

Aloitimme ruudulla. Teimme yksinkertaisia harjoituksia, joissa koiran piti vaan juosta ruutuun. Vein ruutuun namin ja kävelin Hillan kanssa jonkun matkan päähän ruudusta. Otin Hillan perusasentoon ja lähetin ruutuun.
Ongelmia tuotti tänään niin yli-innokas Hilla, joka mm. karkaili ruudulle ennenkuin kerkesin sanoa edes "ruutu".. Ja sitten sa vähän juoksenteli namin syönnin jälkeen ylimääräisiäkin mutkia.. :D En ymmärrä mikä tolla koiralla oli tänään, sillä se on ollut ihan ylienerginen koko päivän..
Mutta saatiin me onnistuneitakin suorituksia! :)
Otimme myös sitä ruudusta poistumista. Jätin Hillan makaamaan ruutuun ja kävelin siitä poispäin. Sitten sanoin "seuraa" ja Hilla juoksi vierelleni seuraamaan! Se meni hienosti.

Seuraavaksi menimme treenaamaan hyppyä. Aluksi piti vähän kikkailla että sain Hillan edes sen esteen yli, mutta sitten kun se tajusi että pitää hypätä eikä kiertää, niin se hyppi tosi hienosti! :)