Hyvät treenit takana...

Sain (taas) idean lähteä ystäväni Milkan kanssa Tervakoskelle koirien kanssa kävelylle + treenaamaan. Äitini vei minut ja Bellan Milkan luo ja lähti itse kotiin. Milka otti mukaansa toisen borderterrierinsä Manun. (jonka Bella on kyllä tavannut aiemminkin!) Kävelimme Tervakosken "keskustan" läpi, jossa B sai hyvää BH treeniä. Bella ei välinnäyt Manusta paljoakaan.. Kävelimme ja kävelimme.. Kunnes saavuimme ala-asteen pihaan. Se oli täydellinen paikka treenata!! Osittain aidattu, jos jotain sattuu, koirat eivät helpolla karkaa ja kunnolla valaistu. Muutamia ihmisiä ja lapsia siellä pihalla pyöri, mutta B ei välittänyt niistä yhtään. Päästin Bellan vapaaksi, mutta (IHME KYLLÄ) se ei lähtenyt morjestamaan ihmisiä, Milkaa saatika Manua. Myös Milka ja Manu treenasivat siinä samalla, joten tänään saatiin kunnon häiriö treenit! :) Siis..
Bella pysyi niiin hienosti luonani kokoajan. Otettiin seuraamista + käännöksiä, meni hyvin, kontakti pysyi. Liikkeestä maahan menoa, oli nopea, mutta sen jälkeen muutaman kerran ennakoi seuratessa. Paikalla makuuta, kokeen omaisesti, eli kerrankin kun oli sopiva koira, niin saatiin laittaa koirat vierekkäin maahan. Eli siis paikallamakuu oli täysin kuin kokeessa. Bella pysyi maassa, oikein varmasti. Hieno tytsy! Otettiin vähän seisomista taas, sillätavalla, että Bella oli vieressäni. Tänään Bella nousi heti käskyn saatuaan. Jee! :) Myös muutama luoksetulo otettiin, Bella tuli niin vauhdilla (pitkästä aikaa) että törmäsi minuun. :D
Lopuksi koirat saivat vielä leikkiä keskenään.. Bella muutaman kerran ärähti Manulle oikein kunnolla, kun Manu, nuorena miehenä olisi halunnut Bellalta vähän enemmänkin kuin pelkkää leikkiä.. ;D (köh..köh.. juoksut justiinsa loppunu.. ;D )  Mutta muuten kaikki meni oikein hyvin ja koirat tykkäsivät leikkiä. Oli kyllä niiiiiiin onnistuneet treenit, ja lenkki muutenkin, että päätettiin tehdä tästä tapa! Kiitos seurasta Milka ja Manu. :)

Taas saatiin hienosti kulutettua se 2h..