Tänään treenattiin tokoa liikkeen katasaus meilessä, samalla liikkeitä hioen. Käytiin läpi kaikki ALO luokan liikkeet, lukuunottamatta luoksepäästävyyttä ja paikalla makuuta. Paikallamakuusta olemme "tauolla" , treenaus jatkuu vasta lumien sulettua, niin on Bellankin mukavampi maassa makoilla.

Seuraamisissa kaavio oli seuraavanlainen: suoraa, käännös vasempaan, käännös oikeaan, suoraan, täyskäännös.
Seuraaminen hihnassa meni ihan nätisti. Käännöksissä B jätätti.
Seuraaminen taluttimetta mei myös ihan nätisti. Käännöksissä B jätätti jälleen! Täytynee siis odotella, että lumet sulaa ja päästään isommalle alueelle treenailemaan, kun en umpihangessa viitsisi treenata, ja aurattu alue on vähän pieni käännöksille.

Liikkeestä maahanmeno meni hyvin. Harjoittelemme naksuttimen avustuksella, ja ensimmäisellä kerralla naksautin liian aikaisin, eli B ei kerinnyt mennä maahan asti, vaan viisaana tyttönä jäi sellaiseen puoli istuma asentoon.. Uusi yritys ja liike onnistui täydellisesti. Otin sitten muutaman toiston, ettei ala muistamaan maahan menoa väärin.

Luoksetulo oli vähän hidas.. Vauhtia täytyisi saada tähän liikkeeseen! En sitten ottanut kuin sen yhden kerran, ettei jää hitaus päälle..

Liikkeestä seisominen.. treenaus jatkukoot. Otettiin toistoja. Mutta vielä täytyy pysähtyä, että Bella jää seisomaan, muuten jatkaa matkaa vaikka antaisinkin jo seiso käskyn.. toistoja, toistoja..

Hyppy. Tässä liikkeessä ollaan edistytty!! Hyvä hyvä! Eli ollaan treenattu niin, että vien namin esteen toisellepuolelle niin, että Bella on mukana ja näkee, että nami jää sinne esteen toisellepuolelle. Sitten mennään yhdessä esteen toisellepuolelle, eli sinne missä se nami ei ole. Otan Bellan perusasentoon, ja sanon hyppy. Tietenkin B hyppää namin perään!
Eli tänään ensin tehtiin näin, mutta sitten koitinkin niin, että en viekään namia sinne. Aluksi B epäröi, mutta sitten vähän avitin vartaloavuin. Bella hyppäsi ja palkkasin sen suuresti kun se seisoi siellä esteen toisellapuolella. Koitin vielä kerran, ilman vartalo apuja, ja B hyppäsi! Tälläkertaa extra-super palkat ja kehut. =) on se hieno tyttö!

Eli oli onnistuneet ja hyvät treenit.. Nyt siis treenattavaa jää: seuraamisen käännökset, liikkeestä seisominen, hyppy ja paikallamakuu. Ottaen huomioon, että kaikkien liikkeiden opettelulla on jo hyvä pohja, osa jo melkein valmiita! :)