Jälleen ollaan tokoiltu. Tänään otettiin oikein "löysää" tokoa. Liikkeissä ei tingitty, hyvin piti mennä, että namia tuli, ja sitä tulikin ja paljon, ja tauotta.. Perusasentoja. Hyvin meni. Vähän edistivät ,joten kättä käytin ja namia. Seuraamista ja siitä niitä pysähdyksiä ja käännöksiä, niin ,että namilla oikein ohjasin ja sitä syötin pikku pätkien jälkeen..
Ajatuksena siis treenata välillä vähän erilailla, eikä aina sitä samaa.. :)
Seuraamisessa tein myös niin, että täysikäännöksen jälkeen heitin Bellalle pallon, ajatuksena saada vauhtia lisää.. Bellaan tulikin vauhtia ja ilokseni Bella palautti pallon minulle! Palkkasin namilla ja suoritin seuraamisliikkeen uudelleen ja heitin pallon.. Bella haki, toi minulle ja pudotti jalkojeni juureen.. Palkkasin silti, koska ei ole ennen tuonut edes sitävertaa! Tätä toistimme muutamankerran..

Treenailun jälkeen lähdimmekin lenkille.. Ja vettä satoi taas täydeltä taivaalta! On nämä suomen talvet, keväät, kesät ja syksyt sitten niin ihania, kun aina vaan sata vettä ja vähän lisää vettä.. Mutta minäpä en ala valittamaan ,sillä mukava lenkki tuli tehtyä! Ensin menimme pitkin teitä, vähän juoksimmekin ja Bella näytti tykkäävän. Sitten lopuksi oikasimme pellolla ja sen kautta kotiin. Bella löysikin pellolta (taas!) jonkun myyrän tai hiiren kolon ja alkoi kaivaa siihen omaa koloa.. (josko vaikka sieltä jotain löytyisi......) Kyllä oli kaunis noutaja sen jälkeen.. Koko pää oli niiiin liikainen että.. Kuraa oli muuallakin ja turkki aivan märkä!