Golden Ringin jäsenlehti ja Koiramme olivat tänään saapuneet postilaatikkoon. Niistä innostuneena päätin, että tänään voitaisiin taas tokoilla.

Treenien pää-aiheena oli liikkeestä seisominen. Ikäväkseni sain huomata, että Bella ei enää muista mitä 'seiso' tarkoittaa! Niinpä aloin vetristämään Bellan muistia. En päästänyt Bellaa helpolla, vaan laitoin sen kunnolla oikein aivotöihin. Eli ensin istu-maahan vaihtoja ja sinne väliin 'seiso' -Bella yritti vaikka mitä, meni maahan, tuli sivulle, katsoa tapitti silmiini.. Mutta ei seissyt, ennekö oltiin hetki yritetty. Kun seisoi, naksaus ja palkka. Tätä tehtiin ja välillä seisoi ripeästi, välillä ihmetteli. Ihan hyvin päästiin silti alkuun, ja kyllä huomaa, että pieni seisomis tieto on Bellalla tallessa, jossain sielä päässä, mutta tällähetkellä se vielä on vähän hukassa..
Aloin taas vähän opettamaan temppua, jota aina aloitan opettamaan, mutta unohdan sitten jatkaa sen opettamista. Temppu on siis 'pyöri' eli Bella pyörii ikään kuin jahtaisi häntäänsä (muttei kuitenkaan jahtaa) Jotenkin tämä on iskostunut Bellan muistiin, tänään ainakin Bella pyöri kuin väkkärä, innoissaan, eikä hidastellut yhtään.

Golden Ringiä silmäillessä (tosiaan silmäillessä, vielä en ole kerennyt tarkasti lukemaan) huomasin, että toukokuussa järjestetään Golden Ringin tokomestaruus kisat.. Olen nyt myös löytänyt monia muita toko-kokeita, näin kevät-alkukesästä, ja hirveästi tekisi mieli mennä! Eli nyt täytyy saada meidän kolme "hirviö" liikettä kuntoon:
- Liikkeestä seisominen, saattaa olla hankalaa?
- Paikallamakuu 2min 20metriä, luulen että opitaan nopeasti (kunhan lumet sulaa, en millään viitsisi palelluttaa Bellaa)
-ja hyppy, este pitäisi rakentaa, kunhan ne lumet sulaisi, että voisi ulkona rakentaa, eikä laudatkaan halkeasi (ainakaan niin paljon..) Itse siis olen sen päättänyt rakentaa. Mutta piahkoin sen kuitenkin aijon rakentaa, vaikka sitten pakkasessa, tai omassa huoneessani ;D   Mutta hypyn opettelukin on suht hyvällä mallilla!

Aikatauluksemme olen miettinyt vähän, että jos nyt tämän kuun loppuun mennessä saisin sen liikkeestä seisomisen kuntoon, ja sitten aletaan huhtikuussa treenaamaan hyppyä ja paikallamakuuta, ja ne sitten pitäisi saada melkeinpä täydellisiksi sen kuun aikana. Huhtikuun lopulla olisi siis oman kerhot toko-kokeet, ja sitten toukokuussa muutamia, joihin olen nyt vähän ajatellut mennä.. Ensi lauantaina (14.3.) mennäänkin mätsäreihin! :)