Tänään taas oltiin ohjatuissa toko treeneissä Riihimäellä.
Nyt on muuten sen ohjaajankin nimi tiedossa (melkein) -Matti se ei ollut. Vaan Juha.

No jokatapauksessa, meidät taas jaettiin puoliksi, ja me päästiin Juhan oppiin jälleen. Aloitimme seuraamisen treenaamisella niin, että menimme kasi kuviota. Tarkoituksena siis oli parantaa seuraamisen paikkaa. Aluksi Bellaa olisi kiinnostanut enemmän hajut, mutta sitten sain sen keskittymään.. Ulkokurveissa Bella jätätti, mutta muuten treeni meni ihan kivasti. Tätä täytyy treenata kotona!
Sitten treenasimme hyppyä, mikä meni aluksi vähän huonosti, kun Bella ei malttanut jäädä seisomaan esteen toiselle puolen, vaan lähti kävelemään luokseni.. Loppua kohden parani tämäkin liike ja onnistumisiakin saatiin!
Sitten treenasimme vähän seuraamisen pysähdyksiä, eli seuraamista, pysäys ja Bella istuu. Bella osaa tuon, mutta istuu vähän hitaasti.. Treeniä tämänkin kanssa.
Sitten otimme uudestaan vielä hyppyä, kun molemmat ohjaajat olivat katsomassa, tämä onnistuikin ihan täydellisesti, jopa ohjaajatkin vähän kehuivat :)
Loppuun vielä paikallamakuu ja Bella pysyi kokoajan paikallaan, vaikka Bellan vieressä koirat nousi, ihmiset käskyttivät koiriaan, ihmisiä käveli, jotkut treenasivat, paloautoja ajoi pillit huutaen jne. Eli oli tosipaljon häiriötä ja Bella pysyi makaamassa kokoajan!! Hienoa! :)
Ihan lopuksi taas otin muutaman askeleen seuraamista ja sitten heitin Bellalle pallon ja hetki siinä taas leikittiin, että jäi koirallekkin oikein mukava olo treeneistä.

Kotiin paluu matkalla sain huomata, että Bella ei enää taidakkaan pelätä autossa niin paljoa, koska se istui takapenkillä melkein kokomatkan! Katseli maisemia jne.. Yleensä on vaan maannut vähän pelokas ilme kasvoillaan, mutta nyt se istui :D

Huomenna sitten haetaan pikkuneiti vihdoin kotiin!!!! Elämä muuttuu taas kertaheitolla.. Parempaan päin tietenkin.. ;)