Lauantaina oli ensimmäinen kerta Hillan pentukurssia. Tämä syksy ja alkutalvi kuluvatkin sitten KHN järjestämällä pentukurssilla. Kurssia on joka lauantai Hyvinkäällä. Kurssilla opetellaan koiran elämän perustaitoja, mutta kurssi on hyvin TOKO painoitteine vähän on myös luvassa BH ja nouto juttuja, joten kurssi on täydellinen meille! :)

Tällä kertaa kouluttajanamme oli Saara Lainio (kennel Willowfield's) Kurssin aloitimme kontakti harjoituksilla. En olekkaan kauheasti Hillan kanssa vielä treenannut kontaktia, mutta hyvin se silti meni!
Sitten siirryimme perusasento harjoituksiin, joissa Saara pyysi mut ja Hillan näyttämään mallia muille kurssilaisille! :) Perusasennot menivät tosi hyvin, Hilla tekee perusasennot suurella innolla.. Tosin, vielä tarvitaan käsiapuja..
Perusasentojen jälkeen aloimme treenaamaan nopeita maahanmenoja. Hilla osaa mennä maahan hienosti, mutta vahtia tarvitaan lisää!
Loppuun otimme viellä paikallaolon maaten, jokainen sai tehdä sen oman tasonsa mukaan. Tunnustettakoon, että en ollut treenannut paikallaoloa kertaakaan ennen tuota treeniä! Mutta Hilla oppi paikallaolon idean todella nopeasti. Aluksi syötin Hillalle namia niin, että olin polvillani maassa Hillan vieressä. Pikku hiljaa aloin nousta vähän ylemmäs, ja pienessä ajassa etenimme niin, että pystyin jo seistä Hillan vierellä ja Hilla pysyi maassa.. Ihan mahtavaa!! Tietysti syötin Hillalle namia aika tiuhaan tahtiin, mutta silti!! Hienoa.. ;)

Oli kyllä tosi kiva eka kurssi kerta! :) Innolla odotetaan ensi lauantaita, kotona ollaankin treenailtu aika paljon..