..siihen vaan menee vielä hetki! :)

Oltiin siis viime tiistaina (8.9.2009) treenailemassa taippari-juttuja Jennin ja Roudan (Miklaus Rinssi Rohkea) kanssa. Treenailin siis Hillan kanssa, koska Bellan kanssa ollaan ainakin toistaiseksi taippari haaveet haudattu..

Koska itse en vielä taippareista kamalasti tiedä, niin aloitimme sillä, että Jenni näytti haku ja jäljestys juttuja Hallan (Vofcit's New Dawn) kanssa. Hienosti Halla työskenteli, Halla onkin jo taipparit läpäissyt! :)
Ja nyt sitten pääsinkin jyvälle näistä jutuista.. ;)

Hillan kanssa treenasimme jälleen variksella. Ihan hyvin Hilla suostui kantamaan varista, etenkin sitten kun laitoimme variksen sukkaan. Hilla nimittäin vähän pelkäsi sitä variksen nokkaa!
Yritimme tehdä pieniä nouto harjoituksia, mutta Hilla ei vielä osaa palauttaa, joten ne eivät sitten oikein onnistuneet..

Hilla sai myös nähdä aidon jäniksen, joka oli siis kuollut. Jänis olikin hurrrjan pelottava Hillan mielestä! Syötimme Hillalle namia jäniksen läheisyydessä ja pikkusen Hilla tottuikin jänikseen..

Nyt täytyy alkaa treenaamaan Hillan kanssa palautuksia ja noutoja damilla..

Myös Routa treenasi jäniksen ja variksen kanssa. Routa onkin jo kovin edistynyt, hienosti poika jo työskenteli ikäänsä nähden! :)

Sitten menimme järven rantaan ja koirat saivat pulata vedessä.. Halla ja Routa uivat molemmat, Hilla tyytyi katselemaan ja vähän suostui kahlaillakkin. Selvästi Hilla olisi halunnut mennä pidemmällekkin veteen, muttei uskallus vielä riittänyt. Koirat myös leikkivät ja riehuivat.. Kotiin palasimme taas väsyneen, mutta onnellisen ja ihan hirvittävän likaisen pikku neidin kanssa.. :)
Kiitos siis Jenni, Halla ja Routa.

Nyt vaan damilla treenaamaan!