Olin tänään (ilman Bellaa) Koirien aktivointi, virkkeistäminen, nenätyö ja jäljestäminen luennolla Hyvinkään koirakylpylässä. Luennoitsijana oli Koira- ja eläinkoulu Heiluvasta Hännästä Tommi. Luennolla käsiteltiin vähän perusasioita koiran koulutuksesta ja sitten "pääasiana" aktivointi, virkkeistäminen, nenätyö ja jäljestäminen. Etenkin oli hyvä nyt kuulla tuosta jäljestämisestä, sillä itselläni olisi kova halu kokeilla tuota lajia, mutta kun olen siitä kovin tietämätön.. No, nyt sain paljon uutta tietoa, ja ohjeistusta. :) Myös muutama luku-vinkki tarttui matkaan, vähän juttua barf-ruokinnasta, kanojen koulutuksesta ja oppimisesta ym.. :D Lopuksi vielä katsoimme muutaman videon pätkän, kuinka kana oli opetettu menemään eräänlainen rata, kissan koulutusta ja skeittaamaan opetettu koira. heh :) Oli hyvä luento, jälleen, suosittelen siis !

Ennen luentoa kävin Bellan kanssa lenkillä, tälläkertaa Hyvinkäällä. Sillä muu perhe meni laskettelemaan ja kun itse en jaksanut mennä laskettelemaan, niin päätin lähteä Bellan kanssa uusiin maastoihin lenkille.. :D Muutama koira tuli vastaan ja ihmisiä.. Eli saatiin vähän BH treeniäkin.. :) Muutaman paikallaolon otimme lenkin aikana, hyvin menivät, ja siihen jäi tämän päivän tokot.

Huomenna sitten kauhujen ja kammostusten päivä.. ensimmäin toko-koe, vaikka hyvin epävirallinen onkin.. Nyt siis peukut, varpaat ja tassut pystyyn! ;')