Jälleen kotiuduttiin toko-treeneistä -tänään vuorossa olikin meille suht uusia juttuja, eli liikkeestä seisominen ja liikkeestä maahanmeno.. Pentukurssi aikoihin näitä liikkeitä otettiin hyvinhyivn vähän, sillä sittenhän silloin aloin keskittymään Bellan kanssa perusasentoon, seuraamiseen jne.

Eli ensin mentiin kaikki kentälle ja toinen ohjaajista näytti omankoiransa kanssa nuo liikkeet. Hienolta näytti, ja vähän mietitytti, että mitenhän meidän tulee käymään.. Sitten ohjaajat kävivät jokaisen luona katsomassa miten menee ja neuvomassa..
Ensiksi liikkeestä maahanmeno. Maahanmeno ei ole koskaan ollut meille ihmeemmän hankala, joten hyvältä pohjalta lähdemme. Nyt meidän täytyy siis vaan yhdistää se siihen liikkeeseen. Mielestäni liikkeen harjoittelu alkoi lupaavasti! :)
Sitten odottelimme ,että jatkaisimme ja siinä välissä yritin pitää Bellan mielenkiintoa yllä. Teimme erilaisia liikkeitä mitä ollaan opeteltu..
Sitten katsottiin liikkeestä seisominen.. itselläni liikkeestä on hieman negatiivinen kuva..? en tiedä miksi, tuntuu jotenkin kovin vaikealta..?? Mutta hyvinhän sekin silti alkoi.. :)
Jälleen odottelua ja tehtiin taas kaikenmoisia pikkujuttuja. Annoin Bellan myös vähän nuuskia paikkoja. Tänään muutenkin hajut jotenkin olivat extra mielenkiintoisia! Ei ihan häiritsevästi, mutta silti neidin nokka olisi mielummin ollut kiinni maassa kuin osottanut omistajaan päin.. :D
Sitten vielä "läksyämme" eli tuota seuraamista. Yllättävän hyvin meni! Ohjaaja pyysi meitä myös ottamaan pidempää matkaa, sillä "bella kyllä jaksaa jo" ja niinhän se jaksoikin.. vaikka se nenä kävi parikertaa maassa..
Ihan loppuun otettiin vielä iloinen luoksetulo ja hyvinhän sekin meni :)

Eli jälleen mukavat ja onnistuneet treenit takana! Ottaen huomioon, että olemme melko aloittelijoita vielä :) Huomenna sitten pidetäänkin "vapaapäivä" eli ei tokoa yhtään!