Juhlimme jouluaattoa iloisissa tunnelmissa.
Bellakin sai oman jouluaterian (maksalaatikkoa ja nakkia) ja muutamia lahjojakin Bellalle Joulupukki oli jättänyt kuusen alle. Lahjoista vosinkin mainita ne koiramaisimmat, itse sain siis treeniliivin jossa selässä on brodeeraus, kultaisen noutajan profiili ja lukee Golden Retriever. Sitten sain toivomani kirjan, Tuire Kaimion kirjan Pennun kasvatus "pennusta kunnon koiraksi". Vaikkei Bella enää pentu olekaan.. Hyvältä kirja vaikuttaa! Bella sai possu pehmolelun, norsu pehmolelun ja Pedigreen hammasnameja. (Denta stixeja) Voittajasta paljon ostettiin herkkuja Bellalle, mutta mitä niitä turhaa paketoimaan.. Bella muuten avasi itse pakettinsa heti kun sai ne.. :D Joulu on mukavaa aikaa!

Tänään vähän jatkettiin treenailuja kun ollaan nyt muuten oltu ihan lomafiilingeissä. Tänään olikin oikein häiriö treeniä.. Siskoni ajoi ponilla reellä ja ihmisiä meni ja tuli.. Vähän Bellaa ihmetytti, että mitä me nyt treenataan kun kaikki on liikkeellä, mutta häiriön määrään nähden treenit menivät ihan hyvin. Tänään vuorossa olikin pelkkää seuraamista erilaisilla palkkaustekniikoilla.

Kohta koittaa Uusi Vuosi! Ajattelinkin tässä sivujamme nyt päivitellä oikein ryminällä, siksi ne ovatkin nyt jonkin aikaa tauolla.. Jos jotain parannus ideoita löytyy niin älä jää sanattomaksi!!
Ja nyt näin vuoden vaihtuessa blogiimme ilmeesty muisteloita kuluneelta vuodelta ja jonkinlaista tavoite hölinää olisi tarkoitus myös julkaista. ;)

PS. Ihanat pakkaskelit on nyt olleet ja lunta maassa. Viimeinkin taas lunta jouluna! Ja tänään paistoi pitkästä aikaa aurinkokin.. :)