Olenkin unohtanut kertoa ,että Bellalla on nyt myös muutamana päivänä ollut maha vähän kuralla.. Eilen Bella söikin siis riisiä ja riisilimaa, ja tänään näyttikin jo paremmalta! Eli kakka oli jo normaalia.. :)
Hyvä siis!

Tänään ollaankin tokoiltu, vaikka vettä tuli taivaalta kuin ämpäristä kaadettaisiin.. Otettiin paljon seuraamista. Tälläkertaa en ottanut kauheasti käännöksiä, mutta otinkin pitkästäaikaa erivauhteja. Hyvin meni, vaikka viimekerrasta on oikeasti varmaan puolivuotta! Otin siis hyvin hiljaista, sitten normaali, juoksu ja sitten taas vähän hiljaisempaa vauhtia.. Ja vaihtelin näitä aina mielen mukaan. Myös seuraamisen aloituksia ja lopetuksia kertailtiin.. Otin perusasentoja, jotka olivat hyviä. Otimme myös vapaahyppyä ,joka alkaa jo onnsitua. Ollaanhan me vielä ihan opettelu vaiheessa vasta, mutta siihen nähden jo hyvässä kunnossa tuo liike alkaa olla. Välissä taas otimme erilaisia temppuja: tassu, jalkojenvälistä pujottelu, "kukkuu" jne.

Kävimme tänään lenkillä ,sateessa, vapanaa tuolla pellolla ja metsissä.. Otin nyt oikein kunnolla paljon "tänne" kutsuja.. Hyvä lenkki tehtiin ja Bella nautti. Itsekkin kyllä tykkäsin, vaikka satoi.. Bella juoksi kyllä oikein sydämensä kyllyydestä.

1.9 eli ensi maanantaina  alkaakin sitten meidän toko! Siis oikea alo kurssi!! :) Olen kyllä todella innoissani, sillä nyt kun ns. perusliikkeet alkavat olla jo kunnossa, niin niitä voidaan hioa, ja sitten voidaan paremmin keskittyä niihin vaikeampiin ja meille suht uusiin liikkeisiin.

Ja ensi lauantaina (30.8) lähdemme Rajamäellä järjestettävään mätsäriin! :) 6.9 Riihimäellä on mätsäri ja sitten 7.9 kultaisen erikoisnäyttely Kirkkonummella.. siinä meille sitten ohjelmaa nyt lähiajoiksi..

Haluan vielä sanoa, näin blogimme vielä olessa uusi, että blogiamme ja kirjoituksia saa vapaasti kommentoida!! Ja toivonkin ,että kommentoitte, sillä aina on hauskaa kuulla muiden mielipiteitä ja muitakin terveisiä.. :)