Eilen jo kirjoittelinkin kuluneesta vuodesta kalenterimaisesti. (vähin tekstein ja kuvin) Tänään tarkoitus olisi sitten sepittää..

Vuosi 2008... Ensimmäisenä mieleen tulee, että paljon ollaan koettu, ja kun siitä ajattelee syvemmin, niin kyllä aika kuluu nopeaa, ja nyt kun muistelee, niin alkuvuodesta en muista juuri mitään.. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle! :DD

Toukokuussa Bella täytti yksi vuotta, Bellan synttäreitä juhlistettiin näyttelyiden kera, saatiin EH ja sijoittiin ensimmäisiksi. Se oli yksi vuoden tähtihetkistä. Toukokuussa saimme myös toisen iloisen yllätyksen, Aptus Showssa saimme ensimmäisen ERImme ja sitten vielä mentiin ja sijotuttiin toisiksi! Muuten ollaan jatkettu sitä EH linjaa, ja kyllähän sinne yksi H'kin mahtuu mukaan. Kaiken kaikkiaan sijoituttiin neljä kertaa, hienosti ykkösiksi, kakkosiksi, kolmosiksi ja nelosiksi! :) Käytiin yhteensä 12 näyttelyssä! Taidettiin vähän innostua?

Hienoja hetkiä ollaan koettu paljon myös tottelevaisuutta treenatessa. Monet "ylitsepääsemättömän vaikeatkin" liikkeet alkavat pikkuhiljaa sujua.. Tänävuonna aloitimmekin myös treenauksen BH kokeisiin, joka on siis enemmänkin sellaista palveluskoira juttua.. Jotenkin me ollaan tälläisia "yht'äkkiä tyyppejä", sillä BH treeneihin osallistuminenkin tapahtui aika nopeasti ja yllättäen. Oltiin myös pentu2 tokokursseilla (Bellalla oli juoksut välissä, joten lopetimme ensimmäisen kesken ja aloitimme sitten uudessa ryhmässä) Hyvinkään seudun kennelkerholla, josta siirryimme sitten Riihimäen seudun kennelkerhoon.. Heti ilmoittauduimmekin tokon alo kurssille. Hei, osallistuttiinhan me arkitottis kisaankin.. Kisassa aika ratkaisi. Ihan hauska kokemus kisa silti oli!!

Kaikkea sitä onkin tapahtunut. Oltiin koirien ensiapu kurssilla, uimassa kultsu porukalla, käytiin ryhmärämä treffeillä, olin Tiinalla hoitamassa kultsuvauvoja, oltiin reissussa Sievissä ja Ylivieskassa siinä samalla, meille tuli Nikke kissa, ja hiiret, oltiin juoksutreeneissä jahtaamassa vietettä..ym..ym.. en nyt jaksa alkaa luettelemaan kaikkea, sillä konekkin varmaan menisi tukkoon.. :D

Mätsäreissä ollaan myös pyörähdetty muutamaan otteeseen. Pääasiassa ollaan saatu sinistä nauhaa, mutta mukaan mahtuu muutama punainenkin. Ollaan sijoittu kerran toisiksi, kerran kolmansiksi ja kaksikertaa neljänsiksi. :)

Mahtuuhan vuoteemme myös surua, hamsterimme Siiri lensi sateenkaarisillalle.
Ja vähän ollaan myös sairasteltu, kennelyskä ja alkava kohtutulehdus suurimpina. Onneksi kaikesta ollaan selvitty :) Kerran lenkillä ollessamme eräästä pihasta koira hyökkäsi Bellan kimppuun, selvittiin pelkällä säikähdyksellä, onneksi..

Mitään ihmeempiä tavoitteita  en tälle vuodelle asettanut. Ainoastaan ajatuksena oli saada näyttelyistä ERI ja sehän sieltä tulikin.

Loppuun vielä kuvia Bellasta ja vuoden näyttely/mätsäri "saaliista" ! Kuvat (c) Jenna, ethän kopioi!
2182198.jpg

2182205.jpg

2182209.jpg