Lauantaina jälleen jatkui Hillan ohjatut tokoilut! :)
Treenit järjestää KHN ja ne pidetään samassa paikassa kuin ennenkin, Hyvinkäällä Koiraurheilu keskuksessa. Eli muuten kaikki on kuten ennenkin, paitsi, että nyt meillä on melkein jokaisella kerralla samat ohjaajat (Maija ja Tanja) ja, että olemme nykyään kisoihin tähtäävien koirien ryhmässä! (ennen siis olimme pennuissa)

Aloitimme lyhyillä esittelyillä, jokainen siis kertoi vähän koirastaan, tavoitteistaan, treenaamisistaan..jne..

Sitten otimme vähän seuraamista. Alussa Hilla nuuskutteli vain maata, mutta kun taas muisti, että mitä se seuraaminen tarkoittaa, niin treenit alkoivat sujua! :)

Otimme myös perusasento treeniä. Meidän kohdallamme sitä täytyy vieläkin vähän hioa. :)
Oli hauskaa huomata, että tota pikkusta voi jo alkaa pitää aika hyvinkin vapaana, eikä se ihan kamalasti koita edes karkailla, ja jos lähtee nuuskuttelemaan jonnekkin päin, niin sen saa helposti pyydettyä takaisin! Eli ei vitkuttele sen tottelun kanssa ;)

Loppuun otimme vielä paikallamakuun, en osaa sanoa kauanko aika oli, mutta se oli kaiketi jotain 30sek ~ 1min .. Ja Hilla pysyi sen ajan hienosti paikoillaan!

Tälläkertaa emme kauheasti kerenneet liikkeitä treenailemaan, kun aikaa meni tosi paljon kaikkien asioidet selvittelyyn, mietiskelyyn jne.. Ja nyt meillä (kuten muillakin kurssilaisilla) on tavoitteena se, että osallistuisimme toukokuussa KHN:n järjestämiin toko kokeisiin! :D saas nyt nähdä.. mutta jos treenata jaksetaan, niin eiköhän me oltais noihin aikoihin jo suht hyvässä kunnossa..?