Nyt ollaan harjoiteltu paljon seisomista. Voisin vähän kertoa ensin liikkeen "taustaa" meidän kohdallamme. Eli ennen möllitoko-kisoja (8.2.) harjoittelimme seisomista jonkin verran, ja sain opetettua liikkeen niin, että kyseisissä mölli-kisoissa liike onnistui, sillä sai palkata kesken liikkeen. Kisojen jälkeen pidimme toko tauon ja viime viikolla jatkoimme hankalien liikkeiden harjoittelua. Sain kuitenkin huomata, että B oli unohtanut mitä 'seiso' tarkoittaa. Ei auta itku markkinoilla, eli eihän siinä muuta voinut, kuin alkaa treenata seisomista uudelleen.
Eli sitten alettiin treenaamaan itse 'seiso' käskyä. Nopeasti B alkoi muistaa, että mitä se käsky nyt tarkoittikaan. Ensin tein helppoja harjoituksia, eli istu-seiso vaihtoja. Näissä B aina vähän mietti, että mites se 'seiso' menikään ja aluksi tarjosi seisomisen kohdalla mm. perusasentoa.. Kun nämä alkoivat jotenkin onnistua lisäsin vaikeutta ja otin mukaan myös maahan menon. Nyt B (taas) osaa hienosti istu-seiso-maahan vaihdot! Mitä nyt välillä ennakoi, mutta tietää, että mitä se seisominen meinaa.

Tänään alkoi sitten liikkeestä seisomisen treenaus. Mentiin niin, että, ensin 'seuraa', pysähdys, 'SEISO', naksaus ja palkka. Tämän jälkeen hieman vaikeutin liikettä, eli ensin 'seuraa', pysähdys, 'SEISO', naksaus, muutama askel eteenpäin sitten palasin Bellan luo ja palkka. Hienosti lähti sujumaan! =)